Marshoek

Marshoek is de strategische partner van legio franchisenemers, franchiseverenigingen en franchisegevers; meer dan 650 retailers in Nederland werken al samen met Marshoek.

Marshoek begeleidt retailers in hun volledige onderneming alsmede ondernemerschap, van financieel advies op de winkelvloer tot organisatieadvies aan de bestuurstafel. Bovendien verzorgt Marshoek de verloning voor diverse grote retailers, waarbij er maandelijks meer dan 65 duizend loonstroken worden opgesteld.

De consultants van Marshoek werken samen met franchiseorganisaties, uit zowel de non-food als food branche, om de optimale strategische samenwerking te realiseren. Denk hierbij aan de realisatie van conditiestelsels, organisatieveranderingen, overleg- en samenwerkingsstructuren en optimalisatie van verdienmodellen. Eveneens is Marshoek dé partner bij talrijke strategische vraagstukken rondom e-commerce, vastgoed, HR en franchise gerelateerde thema’s. 

Marshoek realiseert samen met retailers hun ambities!

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Marshoek
Postadres: Postbus 795, 3500 AT UTRECHT
Bezoekadres: Kobaltweg 44, 3542 CE  UTRECHT
Website: www.marshoek.nl
E-mail: t.vanloon@marshoek.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Ton van Loon
Telefoonnummer: 030 635 94 00

Rabobank

De bank met een centraal aanspreekpunt voor franchise en lokaal altijd in de buurt van de franchisenemer. De bank die afspraken maakt met franchisegevers en franchisenemers voor financieringen, betalingsverkeer en andere bancaire diensten.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Rabobank
Postadres: Postbus 17100 3500 HG UTRECHT
Bezoekadres:
Website: www.rabobank.nl/franchise
E-mail: arrangementen@rabobank.com

Contactpersoon:
Naam: De heer Dick van den Broek (Relatiemanager Franchise & Arrangementen Commercial Banking)

ING Bank

Uw juiste partner (sinds 1961) op het gebied van financiering en betalingsverkeer voor franchisegevers en -nemers.
Speciale publicaties over franchise.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: ING Bank
Postadres: AMSTERDAM
Bezoekadres:
Website: www.ing.nl/zakelijk
E-mail: coe.transaction.services@ing.com

Contactpersoon:
Business Banking

BNL economen

Economische advisering voor franchise formules en retailers. 

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: BNL economen
Postadres:
Bezoekadres: Parkweg 10 8161 CE EPE
Website: www.bnl-economen.nl
E-mail:  lokhorst@bnl-economen.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Martin Lokhorst
Telefoonnummer: 0578 – 61 41 61

Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth Franchise – Volop kansen en uitdagingen in franchise >>>>>video

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Flynth
Postadres: Flynth Hoofdkantoor: Postbus 9221, 6800 KB  ARNHEM
Bezoekadres: Flynth Hoofdkantoor: Groningensingel 1, 10e etage, 6835 EA  ARNHEM
Website: www.flynth.nl/advies/bedrijfsvoering/franchise
E-mail: franchise@flynth.nl

Contactpersoon:
Naam: mevr. Tina Pronk
Telefoonnummer: 088 – 236 8000

ABN AMRO – Franchise

Voor iedere franchiseformule een sector specialist

ABN AMRO heeft jarenlange ervaring met franchise. Wij bieden u sectorkennis voor franchiseformules in Nederland en leveren regionaal “maatwerk” voor financiering en verzekering van uw formule.

ABN AMRO spreekt de taal van de ondernemer. Uiteraard zijn de cijfers belangrijk, maar minstens zo essentieel is de kracht van u als ondernemer zelf. Wij begrijpen de vraagstukken waar u als ondernemer tegenaan loopt.

Er komen steeds meer nieuwe concepten die inspelen op de continu veranderende behoefte van de consument. Naast dat er nieuwe concepten bijkomen, zien we dat bestaande formules zich steeds vaker aanpassen aan de trends. Dat vraagt om investeringen en daarmee om (sector)kennis en advies op maat.

Elke sector binnen franchise heeft zijn eigen kenmerken, ontwikkelingen en consumentengedrag. ABN AMRO heeft specialisten binnen iedere sector. Een winkel binnen de detailhandel heeft nu eenmaal een andere benadering nodig dan een ondernemer binnen de zorg of een grote fastfoodketen of supermarkt. Zo kunnen wij u maatwerk bieden. Volledig gericht op uw lokale onderneming, uw sector en op uw formule.

Centrale formule met lokaal ondernemerschap

  • Expertise op het gebied van franchise
  • Juiste producten die passen bij de formule en uw situatie
  • Persoonlijk en deskundig advies voor ondernemers

Wat bieden wij?

  • Franchise gevers: Centraal aanspreek punt om formule en / of sector specifieke aspecten met regelmaat met elkaar te bespreken en de kaders voor het financieren van uw formule af te stemmen.
  • Franchise nemer: In samenspraak met de Franchise gever zorgen we ervoor dat de kennis over uw formule bij onze adviseurs bekend is. Uw financieringsaanvraag wordt door uw Franchisegever begeleid en volgens een vast format bij ABN AMRO ingediend (franchise.clients@nl.abnamro.com).

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: ABN AMRO Bank n.v.
Postadres: Postbus 283, PAC AA6242 1000 EA AMSTERDAM
Website: Franchise – ABN AMRO
E-mail: Franchise.Clients@nl.abnamro.com

Contactpersonen:
Dhr. Sander Meeuwsen – 06-107 27 638

Mw. Cindy van Rooy – 06-132 69 890

Daniels Huisman advocaten

Daniels Huisman Advocaten is een advocatenkantoor met een persoonlijke en assertieve benadering.
“Persoonlijk” omdat we aandacht hebben voor de mensen achter het bedrijf. “Assertief” omdat we gedreven zijn en alles op alles zetten om dat gewenste resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren wij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon. Wij werken met ruim 30 advocaten vanuit onze drie vestigingen in Almelo, Deventer en Enschede.

Daniels Huisman Advocaten beschikt over een multidisciplinair team dat ingezet wordt bij diverse vraagstukken op franchisegebied. U vindt bij ons altijd een advocaat of mediator die gespecialiseerd is op het relevante rechtsgebied. Of het nu gaat om het beoordelen van overeenkomsten van koop- of huur, het onderhandelen bij de start van uw franchiseformule, het procederen of adviseren van geschillen, een overdracht van onderneming of een arbeidsrechtelijke vraag. Ons team staat voor u klaar.

Wij kennen de haken en ogen. De mogelijkheden en de kansen. Maar vooral de juiste weg naar het beste resultaat. Wij helpen u juridische problemen op te lossen en vervelende situaties te voorkomen. Verwacht een concrete visie, nuchterheid en een niet te beteugelen drang naar het vinden van oplossingen zodat u verder kunt met waar u goed in bent: ondernemen.

Specialisaties:
arbeidsrecht
bouwrecht
contractenrecht
erfrecht
franchiserecht
huurrecht
ie-recht, ict-recht & privacy-recht
incasso’s
insolventierecht
mededingingsrecht
mediation
ondernemingsrecht
pensioenrecht
personen- en familierecht

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Daniels Huisman advocaten
Postadres: Postbus 111 7500 AC ENSCHEDE
Bezoekadres:
Website: www.danielshuisman.nl
E-mail: bezoen@danielshuisman.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Laurens Bezoen
Telefoonnummer: 053 – 760 0860

Franchisefactory BV

Franchisefactory is een adviesbureau op het gebied van franchising. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, opzetten, uitbouwen en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie. Met behulp van een gedegen wetenschappelijke achtergrond, een ruime praktische ervaring bij toonaangevende franchiseformules en creativiteit bieden wij onze opdrachtgevers een persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Franchisefactory BV
Postadres:
Bezoekadres: Prinses Margrietplantsoen 33 2595 AM DEN HAAG
Website: www.franchisefactory.nl
E-mail: info@franchisefactory.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer drs. M. van Willigen
Telefoonnummer: 070 – 345 34 30

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners is een toonaangevend adviesbureau dat al sinds 1988 franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase ondersteund met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren en ook internationaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen.

Koelewijn & Partners ondersteunt niet alleen op individueel organisatieniveau, maar ook in de samenwerking. Zo brengen zij franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie. Tevens ondersteunen zij organisaties bij het zo effectief mogelijk inrichten van alle (franchise)processen en bij het organiseren van het franchiseoverleg zodat de franchiseorganisatie snel in kan spelen op veranderende marktomstandigheden.

Koelewijn & Partners kan u bijstaan met zowel advies als hands-on ondersteuning in alle aspecten van franchising. Omdat ze bestaan uit franchisegeneralisten met uiteenlopende specialisaties kunnen zij altijd snel collega’s en partners met de juiste specialistische kennis voor u bijschakelen. Op deze wijze ondersteund Koelewijn & Partners startende en bestaande franchiseformules bij de volgende stap in hun ontwikkeling.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Koelewijn & Partners b.v.
Bezoekadres: Havenstraat 135, 1211 KK te Hilversum
Website: https://koelewijn.nl/
E-mail: info@koelewijn.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Joost Bos
Telefoonnummer: 035 542 08 28