Ritail.nl

Vanuit jarenlange ervaring binnen retail en franchise vraagstukken hebben wij slimme toepassingen ontwikkeld die het voor zowel franchisegevers als franchisenemers eenvoudig maken beter inzicht te krijgen in risico’s en kansen. De software wordt al enkele jaren gebruikt door succesvolle franchise organisaties en wordt volledig op de gebruikers afgestemd.

Ritail – Retail Intelligence Tool – is een innovatieve benchmarking tool die franchisenemers, franchisegevers en retail ondernemers helpt aan meer rendement.
Op basis van kwalitatieve benchmarkgroepen wordt via dashboards en op detailniveau inzicht gegeven in zowel individuele als groepsprestaties. De individuele franchisenemer en retailer krijgt daarmee helderheid hoe het eigen rendement te verbeteren. En de franchisegever, vanuit de wettelijke zorgplicht, een effectieve tool om zijn dienstverlening te versterken.

Slim benchmarken voor méér succes in retail en franchise.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: BSM Business Solutions b.v. / Ritail.nl
Bezoekadres: Hoflaan 15, 6953 AL DIEREN
Website: www.ritail.nl
E-mail: info@ritail.nl

Contactpersoon:
Naam: T.a.v. de heer E. Brouwer  – e.brouwer@ritail.nl
Telefoonnummer: 0313 – 43 80 22

BNL economen

Economische advisering voor franchise formules en retailers. 

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: BNL economen
Postadres:
Bezoekadres: Parkweg 10 8161 CE EPE
Website: www.bnl-economen.nl
E-mail:  lokhorst@bnl-economen.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Martin Lokhorst
Telefoonnummer: 0578 – 61 41 61

DOEN Legal b.v.

DOEN Legal is een uniek advocatenkantoor. Wij geloven in een toegankelijke advocatuur met een positief imago.
Daarom DOEN wij duidelijk. DOEN wij gewoon en DOEN wij positief.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: DOEN Legal b.v.
Postadres:
Bezoekadres: Henriëtte van Lijndenlaan 1  3703 AS ZEIST
Website: www.doenlegal.nl
E-mail: esther@doenlegal.nl

Contactpersoon:
Naam: Naam: mevr. Esther Brons-Stikkelbroeck
Telefoonnummer: 00 31 (0) 6 28 09 09 66

Flynth

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Flynth Franchise – Volop kansen en uitdagingen in franchise >>>>>video

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Flynth
Postadres: Flynth Hoofdkantoor: Postbus 9221, 6800 KB  ARNHEM
Bezoekadres: Flynth Hoofdkantoor: Groningensingel 1, 10e etage, 6835 EA  ARNHEM
Website: www.flynth.nl/advies/bedrijfsvoering/franchise
E-mail: franchise@flynth.nl

Contactpersoon:
Naam: mevr. Tina Pronk
Telefoonnummer: 088 – 236 8000

Daniels Huisman advocaten

Daniels Huisman Advocaten is een advocatenkantoor met een persoonlijke en assertieve benadering.
“Persoonlijk” omdat we aandacht hebben voor de mensen achter het bedrijf. “Assertief” omdat we gedreven zijn en alles op alles zetten om dat gewenste resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren wij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon. Wij werken met ruim 30 advocaten vanuit onze drie vestigingen in Almelo, Deventer en Enschede.

Daniels Huisman Advocaten beschikt over een multidisciplinair team dat ingezet wordt bij diverse vraagstukken op franchisegebied. U vindt bij ons altijd een advocaat of mediator die gespecialiseerd is op het relevante rechtsgebied. Of het nu gaat om het beoordelen van overeenkomsten van koop- of huur, het onderhandelen bij de start van uw franchiseformule, het procederen of adviseren van geschillen, een overdracht van onderneming of een arbeidsrechtelijke vraag. Ons team staat voor u klaar.

Wij kennen de haken en ogen. De mogelijkheden en de kansen. Maar vooral de juiste weg naar het beste resultaat. Wij helpen u juridische problemen op te lossen en vervelende situaties te voorkomen. Verwacht een concrete visie, nuchterheid en een niet te beteugelen drang naar het vinden van oplossingen zodat u verder kunt met waar u goed in bent: ondernemen.

Specialisaties:
arbeidsrecht
bouwrecht
contractenrecht
erfrecht
franchiserecht
huurrecht
ie-recht, ict-recht & privacy-recht
incasso’s
insolventierecht
mededingingsrecht
mediation
ondernemingsrecht
pensioenrecht
personen- en familierecht

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Daniels Huisman advocaten
Postadres: Postbus 111 7500 AC ENSCHEDE
Bezoekadres:
Website: www.danielshuisman.nl
E-mail: bezoen@danielshuisman.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Laurens Bezoen
Telefoonnummer: 053 – 760 0860

Scout b.v.

Wat wij doen!
Wij helpen ondernemers, bedrijven, medewerkers en teams bij het ontdekken en versterken van ondernemerschap

Dat begint al bij de keuze om wel of niet een eigen bedrijf te starten of voor een bepaalde organisatie te kiezen. We geloven in de kracht van samen ondernemen en richten ons daarbij op de volgende drie disciplines: recruitment, development en consultancy.

RECRUITMENT
We brengen persoonskenmerken en complementariteit van de kandidaat met de franchisegever of werkgever in kaart. Dat doen we door gerichte interviewtechnieken en assessments op maat. Daarnaast hebben we, samen met Martijn Driessen van Entrepeneurscan, een franchisescan ontwikkeld die de 13 belangrijkste ondernemerscompetenties in kaart brengt als basis voor besluitvorming of coaching van de kandidaat of ondernemer.

DEVELOPMENT
Belangrijke aandachtsgebieden in onze begeleidingstrajecten zijn persoonlijk leiderschap, samenwerken & communiceren, ondernemend gedrag en ondernemend leiderschap. We vertalen structurele coach- of ontwikkelvragen naar een opleidingsprogramma op maat: Een Academy, geheel in lijn met de kernwaarden en het DNA van de organisatie waar het om gaat en de competenties die ontwikkelt moeten worden.

CONSULTANCY
Bij alles wat we doen starten we met het in kaart brengen van de kernwaarden, overtuigingen en drijfveren van de persoon of organisatie met wie we werken. Op die manier borgen we de benodigde synergie. Daarnaast voorkomen we dat beslissingen worden genomen vanuit emotie of met teveel focus op vaardigheden of kennis. Een hele goede bakker is per slot van rekening niet perse een hele goede ondernemer.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Scout b.v.
Postadres:
Bezoekadres: Hooistraat 42 6651 AD DRUTEN
Website: www.scoutgroep.nl
E-mail: info@scoutgroep.nl

Contactpersoon:
Naam: mevrouw Monique Schuurmans
Telefoonnummer: 06 – 50 97 95 65

Franchisefactory BV

Franchisefactory is een adviesbureau op het gebied van franchising. Wij helpen onze opdrachtgevers met het ontwikkelen, opzetten, uitbouwen en verbeteren van hun franchiseformule en franchiseorganisatie. Met behulp van een gedegen wetenschappelijke achtergrond, een ruime praktische ervaring bij toonaangevende franchiseformules en creativiteit bieden wij onze opdrachtgevers een persoonlijke en op maat gesneden dienstverlening.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Franchisefactory BV
Postadres:
Bezoekadres: Prinses Margrietplantsoen 33 2595 AM DEN HAAG
Website: www.franchisefactory.nl
E-mail: info@franchisefactory.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer drs. M. van Willigen
Telefoonnummer: 070 – 345 34 30

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners is een toonaangevend adviesbureau dat al sinds 1988 franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase ondersteund met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren en ook internationaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen.

Koelewijn & Partners ondersteunt niet alleen op individueel organisatieniveau, maar ook in de samenwerking. Zo brengen zij franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie. Tevens ondersteunen zij organisaties bij het zo effectief mogelijk inrichten van alle (franchise)processen en bij het organiseren van het franchiseoverleg zodat de franchiseorganisatie snel in kan spelen op veranderende marktomstandigheden.

Koelewijn & Partners kan u bijstaan met zowel advies als hands-on ondersteuning in alle aspecten van franchising. Omdat ze bestaan uit franchisegeneralisten met uiteenlopende specialisaties kunnen zij altijd snel collega’s en partners met de juiste specialistische kennis voor u bijschakelen. Op deze wijze ondersteund Koelewijn & Partners startende en bestaande franchiseformules bij de volgende stap in hun ontwikkeling.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Koelewijn & Partners b.v.
Bezoekadres: Havenstraat 135, 1211 KK te Hilversum
Website: https://koelewijn.nl/
E-mail: info@koelewijn.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Joost Bos
Telefoonnummer: 035 542 08 28

RWretail

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: RWretail
Postadres:
Bezoekadres: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET  UTRECHT
Website: www.rwretail.nl
E-mail: info@rwretail.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer R.W. Wolfs
Telefoonnummer: 06 – 573 99 305