Ritail.nl

Vanuit jarenlange ervaring binnen retail en franchise vraagstukken hebben wij slimme toepassingen ontwikkeld die het voor zowel franchisegevers als franchisenemers eenvoudig maken beter inzicht te krijgen in risico’s en kansen. De software wordt al enkele jaren gebruikt door succesvolle franchise organisaties en wordt volledig op de gebruikers afgestemd.

Ritail – Retail Intelligence Tool – is een innovatieve benchmarking tool die franchisenemers, franchisegevers en retail ondernemers helpt aan meer rendement.
Op basis van kwalitatieve benchmarkgroepen wordt via dashboards en op detailniveau inzicht gegeven in zowel individuele als groepsprestaties. De individuele franchisenemer en retailer krijgt daarmee helderheid hoe het eigen rendement te verbeteren. En de franchisegever, vanuit de wettelijke zorgplicht, een effectieve tool om zijn dienstverlening te versterken.

Slim benchmarken voor méér succes in retail en franchise.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: BSM Business Solutions b.v. / Ritail.nl
Bezoekadres: Hoflaan 15, 6953 AL DIEREN
Website: www.ritail.nl
E-mail: info@ritail.nl

Contactpersoon:
Naam: T.a.v. de heer E. Brouwer  – e.brouwer@ritail.nl
Telefoonnummer: 0313 – 43 80 22

Marshoek

Marshoek is de strategische partner van legio franchisenemers, franchiseverenigingen en franchisegevers; meer dan 650 retailers in Nederland werken al samen met Marshoek.

Marshoek begeleidt retailers in hun volledige onderneming alsmede ondernemerschap, van financieel advies op de winkelvloer tot organisatieadvies aan de bestuurstafel. Bovendien verzorgt Marshoek de verloning voor diverse grote retailers, waarbij er maandelijks meer dan 65 duizend loonstroken worden opgesteld.

De consultants van Marshoek werken samen met franchiseorganisaties, uit zowel de non-food als food branche, om de optimale strategische samenwerking te realiseren. Denk hierbij aan de realisatie van conditiestelsels, organisatieveranderingen, overleg- en samenwerkingsstructuren en optimalisatie van verdienmodellen. Eveneens is Marshoek dé partner bij talrijke strategische vraagstukken rondom e-commerce, vastgoed, HR en franchise gerelateerde thema’s. 

Marshoek realiseert samen met retailers hun ambities!

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Marshoek
Postadres: Postbus 795, 3500 AT UTRECHT
Bezoekadres: Kobaltweg 44, 3542 CE  UTRECHT
Website: www.marshoek.nl
E-mail: t.vanloon@marshoek.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Ton van Loon
Telefoonnummer: 030 635 94 00

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners is een toonaangevend adviesbureau dat al sinds 1988 franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase ondersteund met advies en hands-on ondersteuning om via franchisemodellen nog succesvoller te worden. Van het vraagstuk, ‘is franchise de toekomst voor mij?’ tot het daadwerkelijk operationaliseren, uitbouwen en professionaliseren en ook internationaliseren van franchiseorganisaties en -vestigingen.

Koelewijn & Partners ondersteunt niet alleen op individueel organisatieniveau, maar ook in de samenwerking. Zo brengen zij franchisegevers en ambitieuze aspirant-ondernemers met elkaar in contact via effectieve werving & selectie. Tevens ondersteunen zij organisaties bij het zo effectief mogelijk inrichten van alle (franchise)processen en bij het organiseren van het franchiseoverleg zodat de franchiseorganisatie snel in kan spelen op veranderende marktomstandigheden.

Koelewijn & Partners kan u bijstaan met zowel advies als hands-on ondersteuning in alle aspecten van franchising. Omdat ze bestaan uit franchisegeneralisten met uiteenlopende specialisaties kunnen zij altijd snel collega’s en partners met de juiste specialistische kennis voor u bijschakelen. Op deze wijze ondersteund Koelewijn & Partners startende en bestaande franchiseformules bij de volgende stap in hun ontwikkeling.

Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: Koelewijn & Partners b.v.
Bezoekadres: Havenstraat 135, 1211 KK te Hilversum
Website: https://koelewijn.nl/
E-mail: info@koelewijn.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer Joost Bos
Telefoonnummer: 035 542 08 28