HKB

HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Wij zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. Wij zijn een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet.

Z11 MADE

Z11made ondersteunt mkb-bedrijven in Nederland tussen 10 en 150 fte bij de groei van hun bedrijf door ondernemers te helpen hun groeifasen te realiseren. Daarbij focussen wij ons op de boven- en onderstroom, de verbinding tussen ratio en emotie. Groei is niet alleen méér, beter en hogerop. In ieder geval niet als dit ten koste gaat van jezelf, anderen of de planeet. Groei laat zich ook prima vertalen in aspecten als balans werk-privé, persoonlijke groei, klanttevredenheid, tijd voor ideeën die je nog hebt, producttechnologie, tevreden medewerkers, interne processen, etc. In 2014 zijn we begonnen met het uitwerken van alle kennis en ervaring, het inhoud geven aan onze formule en beschikbaar stellen van hulpmiddelen. We groeien zelf gestaag. Onze franchisenemers zijn lokaal actief, dichtbij hun klanten. Vanuit de passie om ondernemers te helpen bij de groei van hun bedrijf.

THEXTON ARMSTRONG

Ondernemingen weer gezonder en winstgevender maken en ondernemers weer zicht geven op het realiseren van hun eigen visie? Als franchisepartner van Thexton Armstrong kun je hier, met behulp vvan bewezen know-how, een belangrijke bijdrage aan leveren. Als consultant/franchisepartner bewaak je de balans tussen korte termijn impact en structurele verbeteringen. Op termijn werk je naar de positie van strategische business partner van de ondernemer; de parttime commissaris. Je spiegelt de uitdagingen, bespreekt belangrijke vraagstukken én helpt de ondernemer richting oplossingen om de business weer te laten groeien.

TIGRA

TIGRA is sinds 1995 actief op het gebied van arbeid en gezondheid. Wij zijn met meer dan 25 vestigingen op dit gebied de grootste onafhankelijke dienstverlener. Met vestigingen door het hele land bevinden wij ons altijd letterlijk dicht bij jou als klant. Wij staan voor betrouwbaarheid, transparantie en steken graag de handen uit de mouwen. Met een brede dienstverlening op verzuim, inzetbaarheid, preventie, thuiswerken en een heldere visie en een persoonlijke werkwijze springt TIGRA op al deze ontwikkelingen in.

BILANCIOBUDGET

BilancioBudget is een franchiseformule in bewindvoering.
Bewindvoering is een maatregel, uitgesproken door een kantonrechter, voor personen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn hun financiële belangen te behartigen.