Zorgmaatje aan Huis

Zorgmaatje aan Huis is een landelijke organisatie, voornamelijk gericht op senioren. Wij zorgen met onze regio’s in geheel Nederland voor een lokale persoonlijke aanpak door het inzetten van betrokken Zorgmaatjes. Zij bieden voornamelijk sociale niet-medische ondersteuning aan ouderen om daarmee de zelfredzaamheid te vergroten. Wij treden met al onze zelfstandige regio’s met één gezicht naar buiten, vormen één team en voldoen aan alle eisen en kwalificaties. Er is goede onderlinge samenwerking en de regionale zorgondernemers maken gebruik van overkoepelende contracten met opdrachtgevers. Zorgmaatje aan Huis wil de beste kwalitatieve landelijke speler zijn op haar vakgebied tezamen met haar bevlogen ondernemers. Wij hebben goede systemen, begeleiding marketing en ondersteuning die het ondernemen prettig en succesvol maken.

SAAR AAN HUIS

Saar aan Huis organiseert aanvullende mantelzorg en hulp bij dementie. In heel Nederland regelen wij ondersteunende hulp thuis. Daardoor kunnen ouderen langer en prettig thuis blijven wonen. Wij bieden aanvullende mantelzorg zodat u verantwoord thuis kunt blijven wonen en zelf de regie over uw leven houdt. Saar aan Huis ondersteunt ook mantelzorgers die 24/7 klaarstaan voor hun partner of ouder. Uw wensen voor zorg aan huis staan centraal en Saar aan Huis levert daar een oplossing op maat voor.

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een landelijke organisatie die het mogelijk maakt dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in een vertrouwde thuisomgeving. Wij bieden niet-medische diensten, zoals onder andere: metgezelschap, ondersteuning in en om het huis, persoonlijke verzorging en bijzondere zorg op zowel gecontracteerde als particuliere basis, waarbij de klant zelf bepaalt welke diensten, wanneer en hoe lang worden afgenomen.
Home Instead Thuisservice helpt mensen gelukkiger ouder te worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat.