Plus

PLUS is met 270 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt.

De formule PLUS

PLUS is het coöperatieve huis voor onze 229 zelfstandige supermarktondernemers en hun 270 supermarkten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin ondersheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Onze lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol – met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.

SPAR

De formule SPAR biedt locale specifiek aangepaste kleinschalige formats, een verrassend makkelijk, eerlijk en compleet assortiment voor een geruststellende prijs. Dit doet SPAR met de formats SPAR buurt (franchise), SPAR city (franchise), SPAR enjoy (franchise), SPAR university (multifranchise) en SPAR express (multifranchise) in een sfeervolle eigentijdse gemakswinkel waar je vriendelijk geholpen wordt en waar je als klant wordt voorzien in de behoefte aan dagelijks gemak voor elk moment.

JUMBO SUPERMARKT

Grootste assortiment, beste service en elke dag lage prijzen. Kan niet, kan wel! Jumbo telt na een decennium van stormachtige groei al meer dan 700 winkels en een omzet van bijna 10 mld. Euro in 2021 en is ook van start in België waar het inmiddels enkele tientallen winkels heeft. Naast ca. 340 eigen winkels zijn er meer dan 360 franchisenemers die de unieke Jumbo formule voeren. Dit aantal groeit. Jumbo mag zich dan ook de grootste franchisegever van Nederland noemen en zelfstandig ondernemerschap is een belangrijke pilaar onder de groei van Jumbo. De Jumbo formule kenmerkt zich door de 7 Zekerheden en de formule is groot geworden door te focussen op wat de klant wil en niets anders.