Meet & Ribs

Meet & Ribs brengt mensen bij elkaar. Met de bourgondische proeverij en het kwaliteitsvlees van de grill wordt avondvullend dineren een ware beleving.

Ook voor lunch en take-away kun je terecht bij Meet & Ribs: hét restaurant voor de echte vleesliefhebber!

Meet & Ribs Franchise stelt aan de franchisepartner een complete, succesvolle formule ter beschikking. Als franchisepartner kun jij je volledig focussen op jouw Meet & Ribs restaurant, lokaal ondernemen en gastgericht werken, terwijl de franchisegever alle zaken zoals marketing, reclame, administratie, inkoop en dergelijke regelt. Meet & Ribs Franchise is met name geschikt voor de startende ondernemer.

Op dit moment zijn wij op zoek naar ondernemers voor nieuw te openen vestigingen in Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht.

Wil jij een succesvolle ondernemer worden bij een mooie formule? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek!

T ZUSJE

t Zusje is een concept waarbij gasten kunnen genieten van kleine complete gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen voor een vaste prijs. Het concept is een combinatie van een restaurant en een buffet-restaurant: men wordt aan tafel bediend, maar heeft het voordeel van een buffet omdat men alles kan proberen en kan eten waar men op dat moment behoefte aan heeft.

Gasten komen naar ’t Zusje om heerlijk ongedwongen avondvullend bourgondisch te genieten.

Het concept maakt eten bij ’t Zusje een sociale gebeurtenis. De placemats van de gasten vormen tegelijkertijd de menukaart en per tafel is er sprake van een bestelstrookje. Dit strookje kan men rond laten gaan, waardoor interactie ontstaat tussen de gasten over het eten en wat te bestellen.

De gasten worden aan tafel bediend en de keuken zorgt ervoor dat de bestelling van een tafel in één keer geserveerd wordt. Gasten kunnen per ronde 2 gerechtjes bestellen, in elke willekeurige volgorde.

Door het sociale aspect leent het concept zich zeer goed voor o.a. groepen, families, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, maar zeer zeker ook voor het romantische duo.

De gasten hebben keuze uit 55-60 verschillende (tapas)gerechten. ’t Zusje heeft een klassieke kaart maar wel met een moderne twist. Bij het “Rondje groen” vindt men diverse vegetarische gerechten . Ook biedt ’t Zusje haar menukaarten aan in verschillende taalversies. Tevens zijn er ook tapasstrookjes beschikbaar voor diverse dieetwensen.

PINOCCIO

PINOCCIO Restaurants voeren een Europese keuken met een accent op Italiaanse gerechten en presenteren zich als “Familie-restaurants met een kindvriendelijk karakter en een gunstige prijsstelling”.

HEINDE & VER

De restaurantformule Heinde & Ver bestaat sinds juli 2017.
Begin 2019 gevestigd op 8 locaties.

Bij Heinde & Ver kan je grenzeloos genieten van kleine gerechtjes én dranken voor een leuke prijs.
Van maandag tot en met donderdag € 37,50 en in het weekend € 42,50 per persoon.
Alles is een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving.

ABC RESTAURANTS

Elf sfeervolle restaurants onder één dak. ABC Restaurants, een verwennerij van twee of drie uur voor één all-in-prijs. Of je nu liefhebber bent van vlees, salades, vis of zoete lekkernijen, bij ABC komt iedereen aan zijn trekken.