FIT20

Fit20 is een unieke, innovatieve Personal Trainingsmethode waarbij de klant, op afspraak, één keer per week onder persoonlijke begeleiding wordt getraind om fit te worden en te blijven. Fit20 is met ruim 175 vestigingen internationaal in Europa, Amerika en Azië actief  in momenteel 12 landen met toenemende groei verwachtingen.

FT-CLUB

Sinds de oprichting in 2016 staat de FT-CLUB voor verfijnd design van een club met boutiquekarakter dat hoogwaardige Functional Training biedt. De laatste trends, high end uitstraling, ambitie en kwaliteit vormen de kern van ons aanbod. De praktijkervaring van ontwikkelaars met meer dan 30 jaar in de sport-, fitness- en gezondheidsindustrie vormt de basis voor een praktijkgerichte, professionele oplossingsgerichte filosofie.

FT-CLUB is een uitzonderlijk merk voor ondernemers die toekomstgericht willen denken en handelen. Hiervoor biedt de FT-CLUB innovatieve, functionele trainigssystemen met een high end design, in de vorm van stand-alone en club-in-club oplossingen. Onze focus ligt daarbij op de toegevoegde waarde en het gemak voor de eindklant, waar wij staan voor feitelijke resultaten en niet voor het kweken van hoop.

ANYTIME FITNESS

Anytime Fitness is ’s werelds grootste 24-uurs franchise fitnessconcept. Wij staan voor onze franchisenemers en leden klaar om te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Momenteel zijn er wereldwijd in 5 continenten meer dan 3500 clubs geopend, met 3 miljoen leden. In 2015 en 2016 werd Anytime Fitness door Entrepreneur Magazine uitgeroepen tot nummer 1 Global franchise concept, vanwege de financiële stabiliteit en de groei van de formule.