VERHAGE

Moderne fastservice keten, bestaande uit meer dan veertig allround eetgelegenheden, gevestigd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland, met een uitgebreid assortiment voor lunch, diner en alles daartussenin. Vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht wordt brede ondersteuning geboden op het gebied van marketing, juridische zaken, boekhouding, inkoop en operationele zaken. De Verhage formule heeft een eigen groothandel: Verhage Foodservice.

KWALITARIA

Als franchisenemer bij Kwalitaria ben je zelfstandig ondernemer en draag je met trots het merk uit naar de gasten. Vanuit onze formule kun je rekenen op de beste marketing, inkoop en ondersteuning. Ondersteuning zowel voor winkelverkoop alsmede online verkoop. Wij kijken niet alleen naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar morgen. Je bevindt je in een groot netwerk van collega-ondernemers, een bron aan kennis en ervaring om van te profiteren.

MCDONALD’S

McDonald’s is op dit moment niet actief op zoek naar nieuwe franchisenemers en heeft aangegeven op dit moment geen informatie-aanvragen in behandeling te nemen.

100% klantgerichte restaurantorganisatie, vastbesloten om de nummer één doelstelling van McDonald’s blijvend te realiseren: 100% gasttevredenheid. McDonald’s is winnaar van de Franchise Trofee 2006.

PLAZA “Lekker bij Ons”

Plaza is dé soft franchise-formule met meer dan 20 jaar ervaring. Jouw ondernemerschap staat voorop. Je bepaalt zelf je assortiment, verkoopprijzen en personeelsbeleid. Wij ondersteunen jou in de bedrijfsvoering van je zaak, daar waar jij behoefte aan hebt.

BIJ ONS ZIT JE GOED

Wij ondersteunen jou in de bedrijfsvoering van je zaak, daar waar jij behoefte aan hebt. Jij drukt de stempel op je zaak, niet Plaza. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf wat er op het menu staat en wie je aanneemt. Maar wat doen wij dan wel? Je blijft zelfstandig, maar profiteert van de voordelen van een landelijke formule én een grote naam. Want Plaza is een formule van Sligro. Het Plaza Formuleteam van Sligro ondersteunt je bij zaken als merchandise, effectieve marketingcampagnes, hygiëne-inspecties, inspirerende (food)concepten én een uitgebreid trainingsaanbod. Eigenlijk alles om je te laten uitblinken in je vak.

EAZIE

Eazie is één van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland! Stap met zekerheid in dé healthy food groeimarkt die zich de komende jaren steeds verder ontwikkeld.

Samen maken wij het voor iedereen makkelijk om op zijn of haar eigen manier te genieten van lekker én gezond eten. Van de lekkerste poké bowls, verse wok maaltijden bomvol groenten en gezonde wraps tot vitaminerijke smoothies. Jouw gasten kiezen hun favoriete gerechten uit het menu of gaan voor create your own. Vlees, vis, vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm, alles is mogelijk en wordt à la minute bereid met de meest verse ingrediënten en heerlijke Asian flavours.

Jouw gasten genieten in je prachtige restaurant, onderweg (take-away) of lekker thuis op de bank als ze hun bestelling laten bezorgen. Eazie is multicultureel, gezond en goed betaalbaar. 

Of je nu kiest voor een volledig restaurant (eat-in, take-away en delivery) of een delivery vestiging; met de ondersteuning van de bewezen ijzersterke en succesvolle Eazie formule sta je sterker.

FEBO

Verkoop van dagverse kwaliteitssnacks via loketautomaten. Beperkt assortiment met hoge omzetsnelheid. Verkoop van ijs, frites en frisdrank via balieverkoop.