WELKOOP

De franchiseformule van Agri Retail heet WELKOOP. De buitenwinkel voor tuin, dier, buiten- en werkkleding en kleine klus.

PETS PLACE

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland met het grootste assoritment voor jouw huisdier. Als dierenliefhebber vind je alles wat je nodig hebt in onze online webshop of in één van de ruim 200 dierenwinkels in het land. Er is altijd wel een Pets Place winkel in jouw buurt!
Binnen de formule van Pets Place zijn ruim 50 franchisers actief.

DIERSPECIALIST

De formule Dierspecialist is in 2013 ontstaan vanuit Dobey en Faunaland. Dierspecialist staat voor deskundig advies, verantwoord assortiment, betrouwbare service, betrokken medewerkers en voor iedereen betaalbaar. De ondernemers binnen onze formule bieden kennis en advies en hiermee wordt aangesloten op de klantvraag van huisdiereigenaren.

De centrale organisatie is ingericht om, naast marketing ondersteuning en inkoop ook service verlenend op diverse gebieden te kunnen optreden. Door alle veranderingen in de markt en de noodzaak om daarop adequaat te reageren, is de ontwikkeling en optimalisatie van de ondersteunende serviceorganisatie een continu proces. Dierspecialist is er de afgelopen jaren in geslaagd een keten van hoogwaardige dierenspeciaalzaken, met een eigen distributiecentrum, op te bouwen.