EASYSLIM.NU

Easyslim.nu is een afslankstudio waarbij gewerkt wordt met een zeer geavanceerd apparaat waarbij middels ultrasound vet wordt weggehaald en tegelijkertijd middels elektrostimulatie spieren worden getraind. Hierdoor verlies je gelijk na de eerste behandeling tussen 4-28 cm.

Onze formule kenmerkt zich door de korte lijnen met de franchisenemers en de zeer intensieve begeleiding. Verder hebben wij een eigen maaltijdvervanger Easique® en een eigen tijdschrift Oeasy! Magazine.
Bij ons is de klant echt koning en wij doen er alles aan om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Dagelijks worden onze studio’s door meer dan 1.000 mensen bezocht.

BAILINE

De Bailine leer- en behandelmethode bestaat ruim 60 jaar en is een uniek concept rondom de EMS (elektrostimulatie van de spieren) en het voortdurend afstemmen van voeding op de specifieke stofwisseling en het aanleren van een gezonde leefstijl. Je krijgt toegang tot een grote hoeveelheid kennis en samen met EMS spiertraining werk je aan de doelstelling van je klant.De Bailine methode kan ingezet worden voor afvallen en figuurvorming maar ook voor verlichten van pijn bij verschillende (chronische) aandoeningen, revalideren bij blessures of na een operatie, herstellen na bevalling en bij overgang- of ouderdomsklachten. Het is maar een greep uit de mogelijkheden.

Bailine is een kennis intensieve formule waarbij deskundigheid en kwaliteit je grootste USP is. De Bailine organisatie is georganiseerd rondom onze collectieve kennis en kunde en het leveren van een constante kwaliteit. Je hebt een grote passie voor gezonde leefstijl en gezonde voeding en je vindt het een leuke uitdaging om dit over te brengen op je klant en hem/haar daarin te stimuleren of te motiveren. Je hebt bij voorkeur al veel kennis over dit onderwerp en je bent misschien al werkzaam geweest in de zorg.

Het verdienvermogen van je studio is sterk afhankelijk van je eigen kennis en kunde. Tussen de vele aanbieders onderscheiden wij ons door die meerwaarde en onze staat van dienst om problemen echt op te lossen. Met die regionale naamsbekendheid onstaat een mate van mond tot mond reclame die voor een groot deel je succes bepaalt.

Van Bailine Nederland uit zijn wij dagelijks bezeg met de gezondheid van onze klanten. Als collectief vergaren wij kennis en kunde. Onze organisatie is er op gericht deze kennis te borgen en toepasbaar te maken middels speciaal ontwikkelde klantvolgsystemen, kennissystemen en een online klantomgeving.

Onze dienstverlening bestaat uit: Persoonlijke figuurvorming, Spiertraining, Coaching, Voedingsadviezen, (Chronische) Pijnvermindering, Facial behandeling en Compressietherapie / Lymfedrainage en advisering van benodigde supplementen.

Meer informatie kunt u lezen in het volgende document:

Profiel van een Bailine onderneemster

Yvon en Ronald Wingelaar