Agenda

Workshop jonge formules

De ervaring leert dat naast de goede voorbeelden van hoe succesvol te groeien als franchisegever, ook de struikelblokken van groot nut zijn om met elkaar te delen.

Graag nodigen wij jonge formules uit om op 12 november met elkaar over de (verdere) uitrol van hun concepten te discussieren. 

De workshop is voor leden van de NFV gratis toegankelijk. 

In de plenaire sessie spreken mede-oprichter/eigenaar Marjolein de Neef van iQ Coaches en Willem Spierenburg, directeur winkels, logistiek en franchise van Gall&Gall, beiden bestuurslid van de NFV. Zij vertellen over de belangrijke aspecten bij de uitrol van een franchiseformule. Bij iQ Coaches heeft de ontwikkeling geleid tot de huidige organisaties waarin gewerkt wordt met 55 franchisevestigingen. Gall & Gall heeft ruim 300 franchisevestigingen.

Aansluitend gaan alle deelnemers uiteen om aan ronde tafels met elkaar ervaringen uit te wisselen. Aan elke tafel nemen bovendien twee ervaren franchisegevers of geassocieerde leden plaats om uw vragen op financieel, juridisch of commercieel gebied te beantwoorden. Een uitgelezen kans om een specifiek dilemma ter sprake te brengen. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Programma:

Vanaf 14.30 uur
Ontvangst

15.00 – 15.05 uur
Welkomstwoord door Jos Burgers, directeur van de NFV

15.05 – 15.40 uur  
Presentatie door Marjolein de Neef over het oprichten en uitrollen van de  franchiseformule IQ coaches

15.40 – 16.15 uur  
Presentatie Willem Spierenburg over de ontwikkeling van franchise binnen een ervaren franchise organisatie

16.15 – 16.30 uur  
Korte pauze

16.30 – 17.15 uur
Discussie aan ronde tafels

Circa 17.15 uur      
Afsluiting van de tafels en napraten met een borrel

Voor wie?
NFV-leden en niet-leden franchisegevers. We nodigen ook franchisegevers die geen NFV lid zijn van harte uit voor deze bijeenkomst om kennis te maken wat het NFV-netwerk voor u kan betekenen.

Kosten
De workshop is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar franchise@nfv.nl o.v.v. uw naam en deelname aan workshop jonge formules.

Locatie  
Albert Heijn Distributiecentrum
Hoofdtocht 1
1507 CJ  Zaandam

12 Nov 2019

Actueel