Cosly.com

Agenda

 • Geannuleerd: Masterclass Franchise 23 maart
  23 Maart 2020
  Vanwege de verdergaande maatregelen die het kabinet heeft getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken zal de masterclass niet doorgaan. 

  Samen sterker door franchise; onder dit motto maken wij iedereen wegwijs in de wereld van franchise. Op maandag 23 maart 2020 van 10.00 uur tot 13.00 uur organiseert de NFV samen met Ludwig & Van Dam advocaten en Flynth Adviseurs & Accountants, deze masterclass.
  Lees meer »
 • Franchisebeurs Expo Madrid 2020
  04 Maart 2020
  Van 7 -9 mei 2020 wordt de Expo Franquicia in Madrid georganiseerd. Dit is een internationale vakbeurs voor franchiseformules en wordt georganiseerd door beurs en- congresorganisatie IFEMA. 
  Lees meer »
 • IFA’s Annual Convention 2020
  08 Februari 2020
  Van 8 - 11 februari 2020 vindt het IFA’s Annual Convention plaats in Orlando (Florida). Dit event is een unieke kans voor o.a. franchisegevers en master franchisers om de nieuwste trends, ontwikkelingen en best practices te ontdekken en te delen met internationale franchiseorganisaties.
  Lees meer »
 • Workshop jonge formules
  12 November 2019
  Iedere franchisegever en franchisenemer komt uitdagingen en valkuilen tegen. We merken dat er vooral bij jonge formules behoefte is om met elkaar van gedachten te wisselen over een goede en snelle uitrol van de formule. Speciaal voor deze formules organiseert de NFV de workshop jonge formules.
  Lees meer »
 • Juridische bijeenkomst : GVV
  19 September 2019
  Op 19 september aanstaande organiseert de NFV een bijeenkomst over de Groepsvrijstellingsovereenkomst in verticale relaties. Wij nodigen u hiervoor graag uit.
  Lees meer »

Cosly.com