Cosly.com

Webinar Update Wet Franchise

11 Juni 2021
Nu de Wet Franchise per 1 januari 2021 in werking is getreden hebben alle franchisegevers inmiddels ervaring met de implementatie van de wet. Groot, klein, soft of hard, iedere formule moet de franchiseovereenkomst  aanpassen om te voldoen aan de nieuwe wet. Daar komt bij dat binnen twee jaar alle franchisecontracten ‘wetgevingsproof’ moeten zijn. Reden genoeg om een update te doen. We behandelen in het webinar de meest gestelde vragen en gaan nog eens dieper in op de onderdelen tussentijdse wijzigingen en instemmingsrecht. Het webinar wordt gegeven door Willem Spierenburg, vice-voorzitter en werkzaam bij Ahold en voorzitter van NFV,  Boris van der Ham. 

Datum: 11 juni 2021
Tijd: 9.00 - 10.00 uur
Via Teams

Leden kunnen zich aanmelden via franchise@nfv.nl

Vragen?
Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen. Heb je vooraf vragen om tijdens het webinar te laten beantwoorden? Meld je aan en maak direct van de mogelijkheid gebruik om je vraag te stellen. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton.

Graag tot vrijdag 11 juni aanstaande. We starten om 09.00 uur en na aanmelding ontvang je een link van Teams om deel te nemen.

Tot dan! 

« Terug naar het overzicht

Cosly.com