Cosly.com

Online masterclass franchise 29 oktober

29 Oktober 2020


Samen sterker door franchise; onder dit motto maken wij starters in franchise wegwijs. Op donderdag 29 oktober 2020 van 10.00 uur tot 12.00 uur organiseert de NFV samen met Ludwig & Van Dam advocaten en Flynth adviseurs & accountants, deze online masterclass.

Speciaal voor startende franchisegevers die hun eigen formule willen uitrollen vertellen wij deze ochtend alle ins en outs van franchise. Zo worden de deelnemers goed op de hoogte gebracht van wat het betekent om een franchiseformule op te starten of je aan te sluiten bij een bewezen formule. De masterclass is ook een aanrader voor nieuwe medewerkers bij een bestaande franchisegever.

Na deze ochtend hebben de deelnemers een goed inzicht in de samenwerkingsvorm, de levenscyclus van een concept en de belangrijkste juridische en bedrijfseconomische aspecten. De trainers reiken vanuit hun praktijkervaring handvatten aan en geven adviezen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Voor wie?
(Potentiële) franchisegevers en nieuwe medewerkers van bestaande franchisegevers.

Aanvang
Donderdag 29 oktober 2020 van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Kosten
Gratis voor NFV leden en € 100,- voor niet-leden inclusief een gratis Praktijkgids (t.w.v. €100,-).

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande button.

Graag tot donderdag 29 oktober om 10.00 uur. Na aanmelding wordt er op een later moment een link verstuurd van Teams voor deelname.

Vragen over het aanmelden of meer informatie over deze bijeenkomst? Wij zijn bereikbaar via 035-624 23 00 of e-mail.


« Terug naar het overzicht

Cosly.com