Cosly.com

Webinar Wet franchise – 16 oktober

16 Oktober 2020


Op vrijdag 16 oktober van 9 tot 10 uur organiseert de NFV een webinar over de Wet franchise voor  franchisegevers (ook niet-leden) die meer willen weten over de Wet franchise. 

In dit webinar nemen voorzitter Boris van der Ham en vicevoorzitter/Programma Manager Strategy Albert Heijn, Willem Spierenburg, de deelnemers mee in de stappen die ondernomen moeten worden om contracten aan de Wet franchise te laten voldoen. Zo wordt duidelijk wat er de komende tijd staat te gebeuren en wat er op de korte termijn al geregeld moet zijn.

De nieuwe Wet franchise is een feit en het is duidelijk dat deze wet impact heeft op alle franchiseformules in Nederland. Groot, klein, soft of hard, iedere formule moet de franchiseovereenkomst  aanpassen om te voldoen aan de nieuwe wet. Daar komt bij dat binnen twee jaar alle franchisecontracten ‘wetgevingsproof’ moeten zijn. Reden genoeg om ook franchisegevers wegwijs te maken in de Wet franchise.

Vragen?
Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen. Heeft u vooraf vragen om tijdens het webinar te laten beantwoorden? Meld u aan en maak direct van de mogelijkheid gebruik om uw vraag te stellen.

Bent u of werkt u bij een franchisegeverdan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit webinar. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton.

Heeft u nog vragen?
Neem met ons op via 035 624 23 00 of stuur een e-mail.

Graag tot vrijdag 16 oktober. We starten om 09.00 uur en na aanmelding ontvangt u een link van Teams om deel te nemen.

Tot dan! « Terug naar het overzicht

Cosly.com