Cosly.com

Webinar Wet franchise post-contractuele fase en goodwill

18 September 2020


Op vrijdag 18 september van 09.00 uur - 10.00 uur organiseert de NFV voor haar leden het vierde en laatste webinar over de Wet franchise.

Dit webinar gaat specifiek over de post-contractuele fase en goodwill. Voorzitter Boris van der Ham en Willem Spierenburg, vicevoorzitter/Programma Manager Strategy Albert Heijn, informeren de leden over de stappen die ondernomen moeten worden bij post-contractuele afspraken en goodwill. Zo weten zij straks hoe je ook in deze fase "wetgevingsproof' kunt handelen.

Ben je lid, dan kun je jezelf registreren voor deelname aan het webinar kan via onderstaande aanmeldknop.

Vragen stellen?
Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om via de chatfunctie vragen te stellen. Zijn er vooraf vragen om tijdens het webinar te laten beantwoorden? Vul dan alvast de vraag in bij het aanmelden.

Webinar gemist?
Het webinar wordt opgenomen en de video is naderhand terug te vinden in de kennisbank. De PowerPointpresentatie en de vragen & antwoorden worden uiteraard ook beschikbaar gesteld. Geen inloggegevens voor de kennisbank op onze website? Stuur ons een mail.

Graag tot vrijdag 18 september om 09.00 uur. Na aanmelding wordt er een link verstuurd om deel te nemen.

Vragen over het aanmelden of meer informatie over deze bijeenkomst? Wij zijn bereikbaar via 035-624 23 00 of mail.« Terug naar het overzicht

Cosly.com