Cosly.com

ALV en afscheid Jos Burgers

17 September 2020


Hierbij nodigen wij leden graag uit om op donderdag 17 september deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering met aansluitend het afscheid van Jos Burgers die op 1 juli met pensioen is gegaan. Ook de genomineerden van de Franchise Trofee worden deze middag in het 'zonnetje' gezet.

We starten de middag met de Algemene Ledenvergadering onder leiding van voorzitter Boris van der Ham. De vergadering is binnen in een ruime zaal en uiteraard coronaproof. Aansluitend is er een kennismaking met de genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2021en als afsluiting een afscheidsborrel voor Jos Burgers. Door het mooie weer vindt deze buiten plaats.

Locatie
Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht
>>>>Route

Franchise Trofee 2021
De uitreiking van de Franchise Trofee die in het voorjaar van 2020 zou plaatsvinden hebben we een jaar vooruitgeschoven naar mei 2021. De genomineerden Home Instead, Kaldi koffie & thee en Sales Improvement Group krijgen deze middag een podium om de aftrap naar de strijd om deze felbegeerde prijs officieel in te zetten.

                                                

                                         
Afscheid Jos Burgers
We sluiten de dag af met het afscheid van Jos Burgers. Jos is vanaf juli aan het genieten van zijn welverdiende pensioen. Corona gooide wat roet in het eten voor een gezellig afscheid, maar nu is het moment daar om hem persoonlijk gedag te kunnen zeggen.

Programma donderdag 17 september
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Algemene Ledenvergadering
17.00 uur    Kennismaking met de genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2021
17.30 uur Afscheidsborrel Jos Burgers
19.00 uur Einde programma

Agenda en stukken ALV
De agenda met de stukken worden uiterlijk een week voorafgaand aan de ALV verstuurd.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande button.

Voor vragen over het aanmelden of meer informatie over deze bijeenkomst is het altijd mogelijk om contact op te nemen met Charlotte Oude Reimer, manager van de NFV via c.oudereimer@nfv.nl  of telefonisch via 06-53805950

« Terug naar het overzicht

Cosly.com