Cosly.com

IFA’s Annual Convention 2020

08 Februari 2020


Van 8 - 11 februari 2020 vindt het IFA’s Annual Convention plaats in Orlando (Florida). Dit event is een unieke kans voor o.a. franchisegevers en master franchisers om de nieuwste trends, ontwikkelingen en best practices te ontdekken en te delen met internationale franchiseorganisaties.

Ledenvoordelen
Als lid van de World Franchise Council (WFC) kan er voor leden van de NFV een speciaal tarief aangeboden worden. Zo is er een pakket samengesteld met voordelen en speciale prijzen. Door het aanbieden van diverse staffels, op basis van het aantal bezoekers, wordt er een prijs aangeboden. Bezoekt u bijvoorbeeld het event met een delegatie tot 4 personen, dan is de prijs $1.050 pp in plaats van $2.350 pp. onder de voorwaarden dat zij zich samen registreren om van deze voordelen te kunnen profiteren. Per persoon moet één registratieformulier worden ingevuld (inclusief een e-mailadres dat nodig is voor bevestiging). De deadline voor delegaties om zich te registreren voor de Conventie is 17 januari 2020.

Speciale voordelen
  • Elk delegatielid krijgt een IFA Member Ambassador toegewezen
  • Speciale toespraak door en ontmoeting met IFA President & CEO Robert Cresanti
  • IFA kan op verzoek kamerblokken voor uw delegatie regelen (vraag dit zo snel mogelijk aan)
  • Speciale entreeprijzen

Overnachten
Er zijn op voorhand al hotelkamers gereserveerd en hiervoor gelden ook speciale prijzen ($269/night). Voor meer informatie voor hotelboekingen bezoek de website. De deadline voor reservering is 3 januari 2020. 

>>>>>>Meer informatie

« Terug naar het overzicht

Cosly.com