Cosly.com

Beurs Onderneem ’t 19 & 20 april

19 April 2018

De NFV is weer van de partij als beursparticipant. Wij staan iedereen weer graag te woord over franchise. Lid van de NFV, maar u neemt (nog) geen deel aan deze beurs? Meld u aan en ontvang € 500,- korting op uw stand.

De voorbereidingen voor de 15e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t! in 2018 zijn in volle gang. De beurs wordt volgend jaar gehouden op een nieuwe locatie, namelijk in De Loods in Nijkerk. De data zijn 19 & 20 april'18 van 10.00 tot 17.00 uur.

Leden die interesse hebben om deel te nemen, kunnen zich aanmelden via de NFV en zij ontvangen €500,- korting op de stand. Hiermee komt het totaalbedrag op €3750,- excl. BTW.

>>>>>>>Aanmelden

Franchisebeurs Onderneem 't
De Franchisebeurs Onderneem ‘t! is de plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen. Verwachting is dat er net als eerdere jaren ruim 1.500 bezoekers naar de beurs komen.

Buitenlands paviljoen
Voor het eerst wordt er op de beursvloer een buitenlands paviljoen opgezet, hier staan buitenlandse formules die zich in Nederland willen vestigen. Dit zorgt voor internationale allure op de beursvloer.

>>>>>>>Aanmelden

« Terug naar het overzicht

Cosly.com