Cosly.com

Agenda

 • ALV en uitreiking Franchise Trofee’18
  24 Mei 2018
  Donderdag 24 mei vindt de Algemene Ledenvergadering met aansluitend de uitreiking van de Franchise Trofee plaats. Een programma onder leiding van een dagvoorzitter en mooie sprekers, waaronder Duncan Stutterheim, oprichter ID&T. Bent u erbij?
  Lees meer »
 • Beurs Onderneem ’t 19 & 20 april
  19 April 2018
  De NFV is weer van de partij als beursparticipant. Wij staan iedereen weer graag te woord over franchise. Lid van de NFV, maar u neemt (nog) geen deel aan deze beurs? Meld u aan en ontvang € 500,- korting op uw stand.
  Lees meer »
 • Themamiddag sectormodel 22 maart
  09 Februari 2018
  Franchise als businessmodel rechtvaardigt een onderscheid in sectoren en om dit verder vorm en inhoud te geven organiseren wij, speciaal voor onze leden, een themamiddag op donderdag 22 maart bij Van der Valk in Tiel. 
  Lees meer »
 • Masterclass franchise maandag 12 maart
  29 Januari 2018
  Samen sterker door franchise, onder dit motto maken wij iedereen wegwijs in de wereld van franchise. Of je nu wil starten als franchisenemer of je eigen franchiseformule wil inrichten en uitrollen, wij vertellen je alle ins en outs.  
  Lees meer »
 • ALV en nieuwjaarsborrel in teken van franchisewetgeving
  09 Januari 2018
  Het regeerakkoord 2017-2021 van het kabinet Rutte III heeft een nieuwe wending gegeven aan de discussie rondom franchise. Franchise blijft hoog op de agenda. 
  Lees meer »

Cosly.com