Cosly.com

JPR Advocaten


JPR Advocaten

JPR is een full service advocatenkantoor met actief ondernemende specialisten op het gebeid van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, vastgoedrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, familierecht en internationaal recht. JPR is gevestigd in Deventer en Doetinchem en heeft bezoeklocaties in Zutphen, Utrecht en Nijmegen.

Het draait bij ons om de juridische kwaliteit en om de pragmatische aanpak, waardoor we de ondernemer adviezen op maat kunnen geven, die de juridische grenzen soms zelfs overstijgen. Omdat we zelf ondernemers zijn, doen we dat efficiënt, met reële tarieven en voorspelbare kosten.

Franchise is een bijzondere samenwerkingsvorm en binnen het franchiserecht komen meerdere rechtsgebieden samen. JPR beschikt over een team van advocaten dat brede ervaring heeft op het gebied van franchising. Onze specialisten werken samen in multidisciplinaire teams en bundelen op die manier hun krachten. JPR adviseert en begeleidt u graag bij alle juridische vraagstukken waar u als franchisenemer of franchisegever mee te maken krijgt. 


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: JPR Advocaten
Bezoekadres: Koopmanslaan 4, 7000 AH DOETINCHEM
Website: www.jpr.nl
E-mailadres: info@jpr.nl

Contactpersoon:
Naam: mevr. Marjolein van Leeuwen
Telefoonnummer: 0314 - 37 23 11


U heeft een vraag over franchising?

Wij beantwoorden uw vraag graag! Bekijk eerst even de vraagbaak of uw vraag al vaker gesteld is.

Verstuur


 

Cosly.com