Cosly.com

AG Hart Advocaten


AG Hart Advocaten

AG Hart Advocaten

De oorsprong van AG Hart Advocaten gaat terug tot 1901 toen het advocatenkantoor Anema en Greve in Rotterdam van start ging. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij onze cliënten kwalitatief hoogstaande juridische en commerciële diensten te verlenen en zijn in dat kader ten aanzien van onze gespecialiseerde praktijk toonaangevend. Voorts hechten wij veel waarde aan persoonlijke en adequate betrokkenheid van onze advocaten en adviseurs en streven daarbij naar optimale resultaten en tevredenheid van onze cliënten.

AG Hart Advocaten heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het Commerciële contracten recht, waaronder begrepen Franchise-, distributie & agentuur, en E-commerce & informatica. AG Hart Advocaten opereert in dit kader zowel nationaal als internationaal.
Daarnaast beschikt AG Hart Advocaten over specialisten op onder andere aan voornoemde rechtsgebieden gerelateerde disciplines, zoals ondernemingsrecht, vastgoed- & Huurrecht (bedrijfsruimten), Arbeidsrecht en mededingingsrecht.

Mr. Jeff 't Hart startte zijn juridische loopbaan bij een internationaal advocatenkantoor en heeft zich in de loop der jaren steeds meer toegelegd op het (internationale) contracten- en verbintenissenrecht met als specialisaties franchise- en andere samenwerkingsverbanden en alle daaraan gerelateerde rechtsgebieden.
Hij was oprichter van het gespecialiseerde "niche" advocatenkantoor Hart Legal Franchise Advocaten (HLF), thans AG Hart Advocaten. Hij staat dagelijks zowel toonaangevende (franchise)organisaties als individuele en collectieve (franchise)ondernemers en (franchise)verenigingen met raad en daad bij.                                                                                                                                                                                                            


Adresgegevens:
Bedrijfsnaam: AG Hart Advocaten
Postadres: Stadionweg 41F, 3077 AS ROTTERDAM
Website: www.aghart.nl
E-mailadres: info@aghart.nl

Contactpersoon:
Naam: de heer J.S. (Jeff) ’t Hart
Telefoonnummer: 010 - 43 62 866


                           

U heeft een vraag over franchising?

Wij beantwoorden uw vraag graag! Bekijk eerst even de vraagbaak of uw vraag al vaker gesteld is.

Verstuur


 

Cosly.com