Cosly.com

Sponsoring (niet-leden)


Onder het motto ‘samen sterker’ kan de NFV van meerwaarde zijn voor o.a. franchisegevers die geen lid zijn van de vereniging door sponsorpakketten aan te bieden. De NFV heeft een brede doelgroep in huis, vertegenwoordigd in verschillende branches, waar sponsoren hun organisatie onder de aandacht kunnen brengen. De verschillende pakketten zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is in verschillende prijscategorieën. 

Voor wie?
Organisaties die geen lid zijn of kunnen worden van de NFV. De laatste in verband met de voorwaarden van het lidmaatschap waar zij niet aan kunnen voldoen.

Sponsorpakket
Sponsoren kunnen een gewenst sponsorpakket kiezen. De pakketten zijn specifiek gericht op het sponsoren van activiteiten van de vereniging met als doel meer naamsbekendheid te genereren. >>>>>>>Procedure & voorwaarden 
 
Sponsoraanvraag
De aanvragen worden uitsluitend via de mail in behandeling genomen. Voor aanvragen kun je contact opnemen via het online formulier. Het opsturen van een sponsoraanvraag is geen garantie voor het toekennen van sponsoring, ook al voldoet uw aanvraag aan alle criteria. Binnen vier weken krijg je van ons bericht.

 Hoe uit de publiciteit zich voor de sponsoren? O.a.:
  • Sponsorpagina (niet-leden) op website NFV met het logo en een korte omschrijving van de sponsoren en hun activiteiten
  • Toegang borrel na de ALV en andere activiteiten van de NFV
  • De NFV ontwikkelt een sponsorbanner waarop de logo’s worden geplaatst. Deze banner wordt in de ruimte geplaatst waar de NFV-activiteit plaatsvindt. Of er mag een banner geplaatst worden van max 2x 1m op een door de NFV aan te wijzen plaats
  • Logovermelding op andere uitingen zoals film, digitale uitnodiging etc.
  • De te sponsoren activiteit(en) en middelen worden in gezamenlijk overleg geconcretiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Chantal van Dieteren.

Cosly.com