Cosly.com

NFV Franchise Trofee 2013


De vakprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging, de NFV Franchise Trofee is in 2013 voor de 13e keer uitgereikt. Alleen door de NFV erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking.

De franchiseformules Colors@Home, Febo en New York Pizza waren de genomineerden voor de NFV Franchise Trofee 2013. Zij hebben zich op 11 april gepresenteerd aan de vakjury. Op 28 mei 2013 is de winnaar door de jury bekend gemaakt. De vakprijs is uitgereikt tijdens een feestelijk diner in de Oranjerie van Paleis Soestdijk. De winnaar is New York Pizza.op de foto v.l.n.r.: Philippe Vorst en Hans Miete van New York Pizza en Ruud van Dusschoten,  ING directeur Grootbedrijf en Instellingen

Onderstaand kunt u verder lezen over: 
De criteria
De Procedure

De Franchise Innovatieprijs
 
De NFV Franchise Innovatieprijs is in 2013 voor het eerst uitgereikt. Het doel van deze prijs is om franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren (hebben geleverd) op het gebied van innovatie een podium te geven. Deelname aan deze prijs stond open voor aspirant leden, erkend leden en keurmerkleden van de NFV. De drie genomineerden voor deze prijzen waren: Fit20, Sunday's en Binnenstadservice. De aanwezige leden van de NFV hebben op 28 mei gestemd op de Innovatie van hun voorkeur en de winnaar van de Franchise Innovatieprijs 2013 is geworden: 

 
Innovatie: goederenservices aan ondernemers (en andere organisaties) in het binnenstedelijk gebied en aan hun leveranciersv.l.n.r.: 
Ruud van Dusschoten,  ING directeur Grootbedrijf en Instellingen en Max Prudon, mede-oprichter van Binnenstadservice

Onderstaand kunt u verder lezen over: 
De criteria
De Procedure
Het Nominatieformulier

De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING

De NFV Franchise Trofee 2012
 

De vakprijs van de Nederlandse Franchise Vereniging, de NFV Franchise Trofee is voor de 2012 voor de twaalfde keer uitgereikt en wel aan Profile Tyrecenter.Hieronder ziet u een filmverslag van de uitreiking door Jan Peter Balkenende.


Persbericht

Juryrapport


v.l.n.r.: Jan Peter Balkenende, Harm Nieboer, directeur Profile Tyrecenter, Luc van Bussel, CEO Alwaysbemobile Company Prestigieuze vakprijs

De NFV Franchise Trofee is de enige vakprijs die de franchisewereld kent. Het is de erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. In onderstaande film vertellen Jos Burgers, directeur van de NFV en Maarten Dorhout Mees, voorzitter van de NFV over de NFV Franchise Trofee.

De jury bestond dit jaar uit:  
• Liesbeth Kneppers-Heijnert, Hoogleraar Bedrijfskunde in Groningen en lid Eerste Kamer der Staten Generaal
• Peter Huijsmans, Manager operations Intratuin, NFV Franchise Trofee winnaar van 2011
• Peter Brouwer, Directeur Bruna, NFV Franchise Trofee winnaar van 2010  
• Dirk Visser, specialist zakelijke arrangementen ING 
• Jan Bezemer, zelfstandig consultant en oud-hoofdredacteur Franchise+
• Jos Burgers, directeur Nederlandse Franchise Vereniging

Over de NFV Franchise Trofee

Elk jaar nomineren de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging drie erkende leden met minimaal 20 franchisevestigingen die kans maken op de NFV Franchise Trofee. Het is de enige vakprijs die de franchisewereld kent en de erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De jury beoordeelt de genomineerden op 7 hoofdpunten waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen, de gerealiseerde groei en de communicatie tussen franchisegever en -nemers. De winnaars van de afgelopen drie jaar zijn Bagels & Beans (2009), Bruna (2010) en Intratuin (2011). De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING.In 2011 is Intratuin verkozen. Hieronder ziet u een filmverslag over de genomineerden Inratuin, Shoeby en Thomashuizen en de reacties na de bekendmaking.
De winnaars sinds 2002:


logo_hypotheker02-2.gif

pearle_logo.gif tn_bakkerbart.jpg
logo_tfortelecom02.gif tn_mcd.jpg tn_olympia.jpg
logocosmo.gif tn_hema logo.jpg tn_etos_rgb.jpg
tn_shoeby.jpg tn_fortunehotdrinks.jpg bagels&beans2.jpg

tn_pirtek.jpg
 

   

Cosly.com