Cosly.com

ALV en nieuwjaarsborrel in teken van franchisewetgeving

09 Januari 2018

Het regeerakkoord 2017-2021 van het kabinet Rutte III heeft een nieuwe wending gegeven aan de discussie rondom franchise. Franchise blijft hoog op de agenda. 

De regering heeft aangegeven dat er aanvullende wetgeving komt om de positie van franchisenemers in de pre competitieve fase te versterken (bedoeld zal zijn de “precontractuele fase”). Daarmee is de wettelijke verankering van de Nederlandse Franchise Code (NFC) op een zijspoor beland.

We willen graag onze rol pakken bij de totstandkoming van de nieuwe wetgeving door pro-actief – bij voorkeur gezamenlijk met de franchisenemers vertegenwoordigers – het Ministerie te helpen tot een goed wetsvoorstel te komen. Tijdens de extra ALV op dinsdag 9 januari 2018 willen we u toelichten waar we op dat moment voor staan en tevens ons voorstel presenteren voor de te volgen route, waarvoor we dan uw mandaat vragen.

De vergadering wordt afgesloten met de nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter Boris van der Ham. Aansluitend volgt de nieuwjaarsborrel. Noteert u deze datum alvast? De agenda met nadere informatie, toelichting en de locatie volgt.  

« Terug naar het overzicht

Cosly.com